Hoe kan ik de bestelling betalen?

U kunt de bestelling vooraf betalen - met een online kaart of paypal. In de tweede stap van het bestelproces kiest u de gewenste betalingsmethode in de winkelwagen.

Online betaling met creditcard: Zodra u de bestelling heeft aangemaakt, wordt u via onze website doorgestuurd naar de betalingsgateway waar u de goederen kunt betalen. Dit is de snelste en meest effectieve betalingsmethode. Sluit het scherm met onze website niet af, anders wordt de doorverwijzing naar de betalingsgateway onderbroken en kan deze niet meer worden opgehaald.  Als u niet in staat bent om de bestelling te betalen, ontvangt u binnen een uur een e-mail van ons met een link naar een betalingsgateway waar u de betaling kunt herhalen. Mocht deze poging mislukken, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen en wij zullen de betaling aanpassen aan de bankoverschrijving. Indien u wenst te betalen met een creditcard, dient u een nieuwe bestelling te plaatsen en de oorspronkelijke bestelling te annuleren :)

LET OP: Houd er rekening mee dat om veiligheidsredenen de link om de betaling te herhalen slechts 60 minuten actief is. 

PayPal: zeer snelle en populaire betaalmethode. Na het afronden van uw bestelling wordt u doorgestuurd naar PayPal waar u de transactie kunt afronden.